onsdag den 9. juni 2010

Dating Study Says singler med Valg Go For Hotties


Videnskabsfolk ved allerede folks hjerner kan blive overvældet af valg, siger, når shopping for elektronik, rengøringsmidler - selv chokolade. Alt for mange valgmuligheder kan føre til stor forvirring, ofte efterfulgt af ubeslutsomhed eller snap domme.

Psykolog Alison Lenton ønskede at finde ud af, om den samme psykologiske tilstand af væren overvældet sker, når vi er valgt mennesker - gerne en person til dato. Lenton, som studerer eksperimentel socialpsykologi ved University of Edinburgh, og økonom Marco Francesconi fra University of Essex, har besluttet at undersøge dette ved at se på hastighed dating.

Oprindeligt var forskerne antaget, at vælge en potentiel partner kan være forskellige fra piller ud sæbe eller chokolade, til dels fordi folk ofte tror, de ved, hvad de ønsker i en partner. Men de fandt - ligesom psykologi for at foretage indkøb i en butik - antallet af valgmuligheder sager.

Lenton og Francesconi analyseret regnskaber fra 84 forskellige hastighed dating arrangementer, der afholdes i barer og klubber i hele Det Forenede Kongerige. I alt omfattede begivenheder 1.868 kvinder og 1.879 mænd. I speed dating, selvfølgelig er rig valg. Det er det punkt: masser af valg, masser af potentiale. Under begivenhederne, havde disse enlige voksne omkring 4:57 minutter til at tale med hver enkelt potentiel Styrmanden og afgøre, om de ønskede at se dem igen.

Making Snap retsafgørelser

Typisk, deltagere mødes et sted mellem 15 og 35 mennesker i en nat. Og forskerne fandt, at når der var flere mennesker til at vælge fra, det var mere sandsynligt, at mænd og kvinder ville gøre retsafgørelser om, hvorvidt man se, at personen igen er baseret på udseende. På større hastighed dating arrangementer, med 24 eller flere mulige kampe, både mandlige og kvindelige choosers var mere tilbøjelige til at beslutte på basis af "egenskaber, der kunne dømmes hurtigt, såsom deres datoer 'højde, og om de var undervægtige, normalvægtige eller overvægtige , "siger Lenton.

På mindre hastighed dating arrangementer, hvor deltagerne vælge mellem 15 og 23 partnere, Lenton siger, både mænd og kvinder var mere villige til at gøre en indsats for at finde ud af mere om den person. Og der var mere fokus på egenskaber de har lært om gennem samtale, ligesom erhverv, uddannelsesniveau, og om de enkelte røget cigaretter.

Lenton siger resultaterne viser betydningen af det miljø, mennesker mødes. Men hastighed dating er ikke det eneste sted, hvor domme er lavet hurtigt, og ofte overfladisk. Lenton siger tendens til at foretage valg baseret på udseendet alene forværres af online dating, hvor folk kan bogstaveligt talt støvtætte gennem tusinder af billeder og profiler.

Find A Real Connection

Folk må have praktiske erfaringer med hinanden, hvis de ønsker at gør enhver form for reel tilknytning, siger psykolog Sheena Iyengar, professor ved Columbia Business skole, som er bare skrevet en bog om choice kaldet The Art af Choosing.

"Vi er i konstant bevægelse jobs, der arbejder mange flere timer, så vi ikke har tid til virkelig at udvikle venner. Så hvad jeg foreslår her, er, at det øjeblik i vores liv, når vi har tid til at udvikle venner, der hovedsageligt i college og i de tidlige faser af vores karriere, er det virkelig vigtigt at gøre de gode venner og hænge på dem . "

Fastholdelse af venner, siger Iyengar, kan ofte medføre, at mennesker foretager tilslutninger med andre, fordi de opfylder dem gennem deres gamle venner og slægtninge.

Men for dem, der gerne speed dating, New York psykiater Philip Muskin siger, at der kan være betydelige betydning på bare tre minutter. Han påpeger, at stort set alle har på et eller andet tidspunkt, været til en fest eller et møde eller endda på en undergrundsbane platform og set nogen. "Dine øjne lås for et øjeblik, og du ønsker at tale med denne person," siger han.

Og typisk, siger han, det er på grund af en række ubevidste grunde. Måske person minder om vigtige personer i vores fortid, der minder om en forælder, en søskende, en ven eller en tidligere forhold. Ifølge Muskin, kan en sådan øjeblik møde være så dyb, at det omdannes til begyndelsen af en virkelig sandt forbindelse.