torsdag den 7. juni 2012

Online dating vs Konventionel Dating


Bloomington - Valentinsdag kan bringe på nogle følelser af behovet for at have en romantisk partner.

Som computere bliver billigere, mindre og mere kraftfulde, og internettet vokser og vokser, har en ny generation af dating websites opstod.

Illinois State University social psykologiprofessor Susan Sprecher er medforfatter til "Online Dating:. En kritisk analyse fra perspektivet af Psychological Science" Hun sagde, trangen til at finde nogen på Valentinsdag kommer fra medierne.

"Folk er primes til at tænke over det på grund af mediernes dækning, på grund af kort i butikker og så videre," Sprecher sagde. "Så jeg tror, ​​at folk, der ikke er i et forhold omkring Valentinsdag tænke over det mere, og tænker," Skal jeg være? " eller 'Skal jeg prøve hårdere? "

Dating sites giver en kombination af adgang, kommunikation og matchmaking alt på ét sted. Sprecher sagde, at der er visse forskelle i starten af ​​et forhold, fra online dating i forhold til den konventionelle måde.

"Forskellene virkelig forekomme i begyndelsen, processen er anderledes og med hensyn til at bakke til Valentinsdag," Sprecher sagde. "Hvis nogen troede, at de ønskede at være i et forhold, der har adgang til online dating gør det effektivt."

Ifølge artiklen Sprecher medforfatter til, begyndte den første generation med Match.com lanceret i 1995.

Sprecher sagde nogle af disse steder kan føre brugerne til at tro på begrebet en soulmate, som ikke eksisterer.

"Det kan være noget dysfunktionel, fordi så hvis noget går galt i forholdet, og du troede, de var din soulmate, så du kan afslutte det med det samme, fordi du tror, ​​du har brug for at finde din sande soulmate når de i virkeligheden relationer har brug for arbejde og der sikkert ikke er sådan noget som en sand sjæleven, "sagde hun.

Sprecher sagde den største demografiske for online dating er generelt midaldrende voksne.

"Det er mennesker, der ender i regioner af landet, virker visse typer arbejde eller har andre problemer som de har børn, kan de ikke gå til de enkelte barer om natten eller noget, der kan føre nogle folk til at være mere tilbøjelige til at bruge det, fordi det er en måde at søge partnere, "sagde hun.

Sprecher sagt med den samlede trafik på websteder som disse, kan det være overvældende for individet går gennem alle profilerne.

"Det kan føre til en følelse af at være overvældet og end kan føre til dårlige valg, fordi du begynder at ikke være sikker på, hvad du bør lægge vægt på og indsnævre poolen yderligere."

Sprecher sagde også, at selvom praktisk, online dating har nogle ulemper.

"En ulempe, at det fører til en shopping mentalitet, og at man behandler folk som en vis grad af en vare, og du bliver behandlet til en vis grad som en handelsvare i det mindste i første omgang og igen, tror jeg ikke det sker, når du beslutter dig for det er en person, du ønsker til dato, "sagde hun.

Amanda Pigott bidraget til denne historie.