tirsdag den 20. juli 2010

Dating Advice for enlige forældre


For mange enlige forældre, dating simpelthen ikke virke som en mulighed. Der er få nok timer i døgnet uden at finde tid til første datoer og hvad nu hvis din nye kæreste og dine børn ikke kan stå hinanden? Det kan synes lettere bare ikke til at genere.

Men hvis du ønsker at finde kærlighed, kom det ikke ud, indtil børnene er vokset. Vi fortjener alle ægte lykke, hvis romantik er, hvad du ønsker, skal du følge dating råd i denne artikel og begynde din søgen efter at finde den.

Hvor skal du se

Der er ingen tvivl om, at nogle mennesker vil lade sig skræmme af jer har børn. De er ikke rigtige for dig, så spild ikke din tid på at forsøge at ændre deres sind. Du fortjener en der elsker dig, børn og det hele.

Enlige forsørgere kan søge kærligheden i alle de sædvanlige steder, men hvis du ikke har tid til at gå til barer eller deltage aftenskoler, finde en dato online. Ud over de standard dating sites, nu flere internet-tjenester er specialiserede i matchmaking for folk med børn.

Tilmeld dine børn op for nogle fritidsaktiviteter. Enlige forældre er mere almindelige i disse dage, bliver så at snakke med de andre mødre og fædre før og efter klasserne, og du kan finde dig selv at nyde kaffe med denne særlige, enkelt person.

Få mere at vide andre enlige forældre vil være uvurderlig, når du gør starte dating. Babysittere kan være dyrt, men nye venner i en lignende stilling vil være glade for at skiftes til at give hinanden en velfortjent aftenen.

Anbrud Emne

Dine børn er en del af dit liv, så aldrig forsøge at skjule dem. Første gang du taler med nogen nye, henkastet drop dine børn ind i samtalen ved at nævne noget sjovt, som dit barn sagt eller gjort. Du vil blive glædeligt overrasket over hvor mange mennesker tager det i stiv arm.

Når det kommer til dating, nogle forældre vælger at holde alt hemmeligt for deres børn, indtil forholdet er alvorlig. Imidlertid i stigende grad er forældre vælger at være åben med deres børn. Må ikke introducere dine børn til alle du møder, men mener at fortælle dem, du går på datoer â € "jo mere de ved, at du møde nye mennesker, jo mindre truet de vil føle, når du sætter din partner hjem.

Ny Starter

Indføre dine børn til din nye partner langsomt. Start med en afslappet tur i parken eller en aften med at se film sammen, men tænke grundigt før du beder din partner til at overnatte. Det kan være foruroligende for dine børn at vågne op og finde et virtuelt fremmed i deres hus, så vent, indtil de er mere vant til ham eller hende.

Tal med din partner om dine forventninger. I de tidlige dage, bør der lægges vægt på at blive venner med dine børn, og ikke på at blive deres nye forældre. Hvis du ikke synes, det er passende for ham eller hende til at disciplinere dem, så sig det.

Advar dem til at forvente jalousi. Dine børn er vant til at have dig for sig selv og kan føle, at det ville være illoyalt at deres anden forælder for at være for imødekommende. Forvent små børn til at blive clingy og teenagere til at være ret uhøflig. Med tid og tålmodighed, vil det forbedre.

Dine børn er centrum i din verden, men du bør aldrig føle dårlig samvittighed over at ønske en lidt mere. Tag alle de dating råd, du kan få, holder de tidlige dage casual, men komme ud og få dating igen. Alle har brug hengivenhed, opmærksomhed og voksne samtale, så hvis du gerne vil have et lille romance, lad ikke være en forælder stoppe dig.