tirsdag den 1. marts 2011

Forskellige Dating Stil grund af forskellige Brain Structures & Brug


Har du hørt, at mænd eller kvinder er fra forskellige planeter? Det er sandt. Ikke bogstaveligt, men det er sandt. Kvinder reagerer forskelligt, begær anderledes og opererer på en måde, som er helt fremmede for en mand. Dette skyldes, at mænd og kvinder er to forskellige arter af mennesker. De er ikke 'modsætninger' eller 'lige' i nogen traditionel forstand. Selvfølgelig fortjener de samme rettigheder - Eskimo samfund viser ligestilling kan eksistere - men en mand og kvinde er ikke »lige« - de er forskellige. Og det er kun ved at forstå disse forskelle kan du være virkelig vellykket i dating og relationer med det modsatte køn.

Her er et uddrag af en undersøgelse fra University of Alberta om hjernen forskelle mellem en mand og kvinde.

En ny undersøgelse tyder på mænd og kvinder bruger forskellige dele af deres hjerner, mens de udfører de samme opgaver.

Forskningen, fra University Alberta i Edmonton, Alberta, Canada, er rapporteret i denne måned i tidsskriftet NeuroImage.

Undersøgelsen involverede frivillige, der udførte hukommelse opgaver, verbal opgaver, visuel rumlig opgaver og enkel bevægelse opgaver. Imens deres hjerneaktivitet blev overvåget med funktionel Magnetisk Resonans Imaging, en teknologi til kortlægning hjerne aktivering.

"Resultaterne sprang ud på os," sagde Emily Bell, en ph.d.-studerende på universitetet og ledende forfatter af papiret. "Nogle gange hanner og hunner ville udføre de samme opgaver og viser forskellige hjerne aktivering, og nogle gange ville de udføre forskellige opgaver og viser den samme hjerne aktivering."

Når en mand tænker en kvinde er skør eller vice versa - sige om en dårlig dag eller dårlig dating oplevelse - de er begge korrekte. Da den anden har en helt anden synsvinkel, fordi deres hjerne gør dem ser verden på forskellige måder. Den anden person vil synes at være vanvittigt, deres hjerne gør dem ser verden på forskellige måder. perioden.

Så nogen sammenhæng uden en tolerance over for forskelle og uden en villighed til at tale og forklare deres forskellige synspunkter - er dømt til at mislykkes.

Her er et uddrag fra University of Indiana, der taler om, hvordan, hvad der er "normalt" er anderledes for en mand eller kvinde.

"Som forskere er vi at finde ud af hvad normale er, og oftere og oftere det synes vi er konstateringen af, at normale mænd kan være anderledes end normalt for kvinder," siger Michael Phillips, MD, assisterende professor i radiologi og co- forfatter af undersøgelsen. "Det betyder ikke, den ene er bedre eller bedre i stand end de andre."

Bu Dating Comes zaman, We All ?kinci El Otomobil konum