søndag den 24. juli 2011

Hvis du ønsker at få snavs på din date, websteder til formål at hjælpe


Sarah Langbein
Sentinel Personale Writer
September 24, 2006

Før du tager springet, er de bestiller baggrundstjek og leje private efterforskere til at sørge for Miss Right ikke er Mrs Right, eller at den nye kæreste ikke er eftersøgt af FBI.

Nogle gange er tingene kan blive grim. Den ene iværksætter har opfordret alle kvindekønnet at skrive navne og ansigter på de mænd, som angiveligt forurettede dem. Mere end 17.000 hånet kvinderne er kommet om bord, hvilket gør DontDateHimGirl.com et øjeblikkeligt hit - medmindre du er en af ​​de uheldige mænd til nåde webstedet.

Velkommen til en verden af ​​luge ud i de dårlige æbler, hvor det er blevet almindeligt at Google alle - selv din kærlighed interesse.

Maryssa Montgomery, 27, en laid-back servitrice på Orlandos Waitiki Retro Tiki Lounge, har ikke gjort det. Men hendes far har. Når Montgomery begyndte at date sin kollega, Joseph Webster, seks måneder siden, far ønskede detaljer.

"Han så ham online," Montgomery siger. "Han ønskede sin første og sidste navn. Han ville have sin adresse, hvilket jeg tror ikke, jeg vidste på det tidspunkt. Jeg fortalte ham, at han ikke vil finde noget."

Og han gjorde ikke. Montgomery siger, at hun typisk går med hendes tarmsystem, men hun tilføjede: ". Jeg tror bare ikke, min far har tillid til min gut"

I nogle stater, herunder Florida, kan du købe en kriminel-baggrundskontrol online. Fork over $ 23 og Florida Department of Law Enforcement (www.fdle.state .fl.us / CriminalHistory) vil gøre det Statewide søgningen for dig. Eller tage et kig på den lokale degnen for retten web-steder, som almindeligvis giver brugerne mulighed for at surfe på nettet efter retssager. For de saftige detaljer, hoved til retsbygningen.

Hvis du ikke ønsker at forlade komforten i din computer stol, der er online dating sites, der lover brugere pre-screenet kandidater. Eller "vide, før du går" - Matchinform.com tillader online-elskere til at vurdere deres datoer.

Bedragere pas

Kvinder synes at være mere ivrige end mænd til at køre kontrol. I tilfælde af Dont DateHimGirl.com, behøver du screeningen selv.

"Jeg syntes bare der skulle være en måde for kvinder at gå sammen og advare hinanden om deres dårlige dating oplevelser," siger skaberen Tasha Joseph, 33.

Mere end 100 plakater til South Florida-baserede web-sitet har fremhævet mænd i Orlando, som kryber, løgnere, spillere, misbrugere og alle andre grimme ord, du kan tænke på. Deres undertiden blasfemi-snøret tirader få personlig og til det punkt, efterfulgt af den sædvanlige advarsel: Må ikke dato ham, pige.

Tag for eksempel Daniel fra Orlando.

"Snyder! Snyder!" en rygende kvindelig indtastet på hjemmesiden. "Dette er blot en advarsel piger, jeg absolut ikke ønsker ham for mig selv, og jeg bestemt ikke ønsker ham på nogen anden, selv min værste fjende. Oh, og da han trækker den streg, du er den eneste pige, han er nogensinde har forelsket sig i, grine i hans ansigt! "

Mere end 600 mennesker har set Daniel profil.

Andre påstande spænder fra kvinder, om de har erhvervet en seksuelt overført sygdom til ex-koner sige deres mænd brugte dem til penge og grønne kort. Sidstnævnte fik denne reaktion - i alle store bogstaver - fra en læser: "Piger - bør vi hjælpe denne kvinde og sende hende en donation på en dollar hver til sit forsvar mod denne gris!"

Nogle af de såkaldte "svin" på disse sider har sluttet sig sammen om at bekæmpe Joseph og hendes site. Til gengæld har de lanceret www.classaction-dontdatehimgirl.com. Andre har sendt deres egne svar på DontDateHimGirl. Com, lige ved siden af ​​deres modbydelige profiler. Todd Hollis, en advokat fra Pittsburgh, er at sagsøge Josef for injurier. De to duked det ud onsdag på Dr. Phil.

"Mr. Hollis prøver at holde mig ansvarlig for bemærkninger om ham på stedet af andre kvinder," sagde Josef på TV talkshow. "Jeg skrev ikke disse bemærkninger, og desuden, loven siger at jeg ikke er ansvarlig for."

Hollis uenige, siger det websted, skaber ulige konkurrencevilkår. "Mænd skal ikke identificeres ved deres billede, mens kvinder forblive anonym."

En kvinde, Diana fra West Palm Beach, sagde, at hendes indlæg var en måde at frigøre negativ energi omkring en mand, som hun var forlovet. Slår ud, han allerede havde en kone. Hun ønskede ikke, at nogen anden kvinde til at falde for hans samme trick.

"Det har taget mig lang tid at komme igennem dette," siger Diana, der talte på betingelse af, at hendes efternavn ikke anvendes, fordi hun bare ønsker at "komme videre."

Investigator

På bagsiden, er næste måned Joseph indføre hendes seneste bestræbe sig på, GreatGuysTo Date.com.

"Grundlæggende er det et sted på internettet, hvor kvinder kan skrive om den store fyre i deres liv - fyre, der skal svømme i den globale dating pool," Josef siger. "Jeg skabte det websted, fordi jeg følte, at hvis kvinder havde et sted på internettet, hvor de kan dele deres dårlige dating oplevelser, bør der være et sted, hvor de kunne dele deres gode dating oplevelser, også, og taler om mænd, som de mener er stor. "

Ikke tilfreds endnu? Du kan mobilisere ekspertise Carmen Naimish, en californisk privatdetektiv og grundlægger af DateSmart.com

"Hvis du dato... Undersøge," er Naimish slogan. Til en start pris på $ 500, vil hun grave dybt for at finde varerne på din honning. "Hvis du føler noget er galt, er du sikkert ret," Naimish siger om hendes klienter 'fornemmelser. De fleste af hendes klienter er vellykket fagfolk og omkring 60 procent er kvinder.

De fleste af de kvindelige klienter ønsker at vide, "Er han virkelig skilt?" De fleste af de mænd ønsker at vide, hvor mange gange kvinden er blevet gift.

I et tilfælde, Naimish siger, at hun brød op brylluppet af en 69-årig kvinde, hvis datter kaldte hende for at få hjælp. Det viste sig, at moderens Mr. Right var Mr. Wrong.

"Jeg er ligesom en ven trykke dig på skulderen," Naimish siger. "Jeg ønsker at redde folk fra hjertesorg, katastrofer og økonomisk ruin."

Bare spørg ham, pige

Lokale dating guru Michelle Valentine scoffs ved omtalen af ​​baggrundstjek og private efterforskere.

"Folk lever en falsk følelse af sikkerhed," Valentine siger. Nogle gange er det røde flag vises ikke på papir, tilføjer hun.

Plus, det dræber romantik.

Gør din egen undersøgende arbejde, Valentine drifter. Kig efter "baggrundsinformation" i stedet for baggrundstjek, siger hun. Stil simple spørgsmål af bejlere, hvor deres svar vil afsløre deres karakter. For eksempel, så spørg den person til at fortælle dig om deres tidligere forhold. Målet er at finde ud gennem respons, tone og kropssprog, hvordan exes blev behandlet. Har du fornemmer en temperament? Er den person bruge nedværdigende sprog for at henvise til en tidligere kærlighed?

De Winter Park dating-ekspert og coach, som klæder sig stilfuldt i rødt og går med alle hjerteformede smykker, siger singler skal sætte farten ned og vende tilbage til "gammeldags kurtiserer praksis." Hun tror på dating mange mennesker på én gang - ingen sex, siger hun - og indsnævring puljen på den måde. At hjælpe, Valentine nyder at spille Cupid, uanset om det er på hendes online dating site eller ude i samfundet. Lørdag aften, hun var vært for et Soiree til ære for National singler Week.

"Problemet med singler i dag, er de er i et kapløb," Valentine siger.

Ikke Amy Zaccaria, 25, i Tampa, der nippede vin torsdag kl Eola Wine Co i Winter Park med sin mor, snart-til-være mor-in-law og venner efter en lang dag med bryllup-kjole shopping.

Hun mødte sit livs kærlighed gennem en medicinsk-school ven, der gav sit stempel - de bedste baggrundskontrol du kan få, hendes veninder siger. Alligevel hun googlede hendes nye honning et par uger senere, på udkig efter nyheden om hans yngre år, ikke en potentiel kriminel fortid, siger hun.

"Hvis du google ham af den grund, bør du ikke være dating ham i første omgang," Zaccaria siger.

Dominatrix legt City's Wensen