mandag den 19. september 2011

Fem vigtige ting at overveje om dating


Alle gør det. Ikke alle elsker det. Uanset om du nyder dating eller finder det stressende og forfærdeligt, du ved, at hvis du nogensinde kommer til at finde en person, der kan stoppe din dating liv for evigt, er du nødt til at gøre det. Gentlemen, du bare har til dato piger, hvis du nogensinde kommer til at finde den perfekte en for dig. Så her er nogle gode råd til dig.

Ekstraordinær dating kan opdeles i de fem vigtigste ting om dating girls.They er:

Piger er ikke fyre. De tror ikke, det er sjovt at lave lyde ved at placere deres hænder under deres armhuler og handler som en bevinget væsen. Selv hvis de er berusede, at de ikke kan lide dette. Gem denne type adfærd for fyrens natten.

Piger er ikke fyre. De tror ikke, det er fedt at prale om dit tidligere forhold erobringer. De ønsker ikke at vide noget om ditzy blondine, som havde intet at sige, men havde den mest fantastiske rack nogensinde er skabt. Ej heller tror de, det er fantastisk at have deres fyr budt velkommen af ​​hver eneste kvinde på det sted. Tag din date til et andet sted bare for at være på den sikre side og aldrig, aldrig, aldrig nævne din ex-kæreste.

Piger er ikke fyre. De kan ikke lide at se dig møde op på deres dør i din ringere gamle jeans med en billig fem-sorteper pizza i hånden. Tro mig på denne ene. Måske senere - vejs senere, som efter børnene er blevet teenagere - det vil være okay for den slags ting til at ske. Men for nu, please, fyre: Tag et brusebad, sat på noget rart som khakis og en pullover skjorte, og har blomster i hånden i stedet for fedtet fastfood.

Piger er ikke fyre. De gør ikke elsker det, når deres dato trækker sig ud buy-one-get-en-gratis kuponer på restauranten kasseapparatet. Der er intet galt med en god handel, især i disse hårde økonomiske tider, men brug dem freebies, når du går ud med din mor (som vil elske din sparsommelighed) eller din bedste ven (hvem ville ikke mærke eller pleje, hvordan du har betalt). Gør ikke din date synes, at hun ikke er værd at fuld pris.

Piger er ikke fyre. De behøver ikke finde bøvsen og pruttet konkurrencer afsindigt interessant og tiltalende. Hvem kan komme op med de fleste lydløs-men-mest dødbringende ene uden nogen forudgående advarsel er ikke noget at være stolt af, ifølge den kvindelige halvdel af befolkningen. Det er heller ikke vejen cool at være i stand til at bøvse ud melodien til "The Star-Spangled Banner." Igen, gemme det til fodbold aften med Frat brødre.

At huske de fem mest vigtige ting at huske om dating piger vil tage dig længere end noget andet, når det kommer til at have en god tid på dine datoer. De fem mest vigtige ting at huske om dating piger vil også give dig mulighed for at få mere end én dato med det samme dame. Der er masser af mennesker, der vil tilbyde dig masser af råd om dating, og endda nogle, der vil simpelthen sige: "Vær dig selv."

Det er ikke forfærdeligt råd, men tro mig, hvis det at være sig selv indeholder nogen af ​​de forbudte handlinger i de fem mest vigtige ting at huske, når dating piger liste, skal du ikke være dig selv. Være bedre. Husk disse fem mest essentielle ting om dating piger og har en bedre dating liv.