tirsdag den 4. oktober 2011

Looking For Love? Hold et åbent sind


Efter sin skilsmisse for fem år siden, Lisa Hook genindtræden i dating verden, usikker på hvad hun ville finde.

Som et enkelt udearbejdende mor, siger Hook hun ikke har tid til barer eller singler klubber. Så hun koncentrerede sin indsats om velansete online singler sites.

"Jeg har ikke tænkt mig at sige det ikke var skræmmende i starten," siger Hook, 45, en Rochester mor til to, der arbejder i forlagsbranchen. "Alt var så anderledes. Det er udfordrende med alle de nye medier. "

Christie Laabs, 26, af Sterling Heights sagde hendes aldersgruppe har et andet problem.

"Når vi går ud, folk ikke taler med hinanden på barer," siger Laabs, der er freelance produktion arbejde for Comcast er Dating-on-demand video dating service. "Det er ikke ligesom på tv, hvor nogen kommer op og begynder at tale til dig. Folk har en tendens til bare hænge ud i deres egne grupper. "

Hook sagde alt dette efterlader hende som ønsker en nem løsning.

"Det ville være dejligt bare at låse øjnene og mødes med en på Dairy Queen," sagde hun. "Men jeg ved, at det ikke kommer til at ske."

Hun har ret, sagde Shirley Bavonese, en licens ægteskab og familie terapeut, der med sin mand, Joe, medstifter og leder Relationship Institute i Royal Oak og Livland. I en alder af e-mail og tekster, forventer mange singler øjeblikkelige resultater, men det vil ikke ske.

"Du er nødt til at lægge noget arbejde i det," sagde Bavonese, tilføjer man ofte lægge mere tid til at vælge en bil end en dato.

"Den nederste linje er, hvis dit mål er en levetid partner, er det vil tage et stykke tid at finde denne person. Hurtig dato, tage en klasse, deltage i en social klub, men ... sætte dig selv derude. "

Med fremkomsten af ​​online-dating, er der flere valgmuligheder end nogensinde, sagde Bavonese, der mødte sin mand på 15 år gennem singler annoncer. Men Hook sagde online dating kan være en "tveægget sværd" for travle mennesker.

"Det øger dating pool et tusindfold," Hook sagde. "På den anden side er konkurrencen også steget. Eller du kan klikke på nettet, og derefter mødes og kemien er der ikke. "

Bavonese foreslår hvis du møder nogen interessante, få offline hurtigt, så du kan komme til at kende den person.

"Så snart du kan, skifte til et telefonopkald, og derefter til et møde på et offentligt sted," sagde Bavonese, en mester socialrådgiver, der også kører singler workshops.

En anden stor fejl er ved at blive alt for kræsne, Bavonese sagde. Hun foreslår at lave en liste over, hvad du leder efter i en partner, med de tre største kvaliteter er livslang dem, der er absolutte.

"Høj, mørk og smuk vil ændre sig," sagde hun. "Hvad ændrer ikke er venlige, medfølende og villige til at forhandle."

Bavonese sagde før du begynder at beklage den manglende anstændige mænd eller kvinder, undersøge, om du har hvad det tager for et langvarigt forhold.

"Du skal kun trække folk til dig, så sunde følelsesmæssigt som du er," siger hun. "Du skal være en fuld person, og glad med hvem du er, hvis du vil lede efter en partner til at supplere dig."

Det betyder, at det er ikke kun på OK for at være single, men bydende nødvendigt at tage tid mellem relationer.