onsdag den 7. juli 2010

12 Ting You Don't Know About Kvinder


Tjek forholdet og dating råd, du kan bruge fra disse ellers distraherende berømthed damer. Nu stop stirrende og gå være en bedre mand.

1. Christina Applegate

"Ring til os tilbage med det samme. At »tre dage 'forretning ikke finder anvendelse. Vi bliver ældre, og vi har ikke tid til at skrue rundt. Venter for længe, og vi vil miste interessen. Tro mig på denne ene. "

2. Courtney Cox

"Vi være mere opmærksom på dine hænder, end du tror. Det er slemt nok, hvis du ikke har mandig hænder, men hvis dine negle er længere end vores, glem det. "

3. Padma Lakshmi

"Nogle af os foretrækker boksning til yoga. Ingen af os faktisk kan lide Pilates. "

4. Alyssa Milano

"Kvinder med en medfødt selvbevidst. Dette er ikke et valg, det er en genderwide tilstand. På en dårlig dag, ser jeg i spejlet og se mine ti-pund-tungere alter ego. Hendes navn er Bertha. På en rigtig dårlig dag, ser Bertha hendes to hundrede pund-tungere alter ego. Hendes navn er Brian Dennehy. "

5. Poppy Montgomery

"Når det overvejes, om ikke at spørge ud pigen du bange for at tale med, huske dette: Uanset hvem du er, eller hvordan du ser ud, er det altid smigrende, når du rammer på os. Altid. "

6. Tea Leoni

"Supersecret: Medmindre vi er blinde eller har ingen nat-lys i badeværelset, er hele toilet-sæde ting overdrevet og beregnet til at kontrollere dig."

7. Mariska Hargitay

"Vi elsker det faktum, at det tager kun tolv minutter at blive klar til noget, det være sig en sort slips [begivenhed] eller en basketball spil. Når det tager længere tid end at ... hvad laver du derinde? "

"Vi er alle om vores hals. Du er velkommen til at tilbringe så meget tid der, som du ønsker. "

8. Emily Deschanel

"Selv om vi har kun været dating for et par uger, ikke indfører os som din 'veninde' - eller det er præcis, hvad vi vil blive."

9. Jenna Fischer

"Hvis vi løber ind i din ex-kæreste i det offentlige, den første ting du skal gøre, er at sætte din arm omkring os. Og hvis vi er nødt til at introducere os selv, er du i store problemer. "

10. Julie Delpy

"Vi har brug for dig til at være tilgængelig på alle tidspunkter, men vi har ikke altid afhente vores telefoner, når du ringer. Vi er klar dette virker som en dobbelt standard, og hvis du ønsker at drøfte det yderligere, blot efterlade en besked. "

11. Maria Bello

"Vi er bange for engagement, også. Du tror måske, at vi bruger vores tid intrigant måder at fælde dig ind i et ægteskab, men mange af os er ganske glad for at være uafhængig og selvstændig. Desuden er vi ikke i nogen kapløb for at afslutte lusting efter unge Calvin Klein-modeller. "

12. Kyra Sedgwick

"Vores venner er ikke dine fjender, og vores fjender bedre ikke være dine venner."