mandag den 5. juli 2010

Spice Up Your Online Dating profil


Har en online profil, er der ikke producerer de ønskede resultater?

Måske er problemet ikke din seertallet - men hvad de ser. Din profil skal afspejle din fab personlighed. Spice det op! Her er et par tips om hvordan man gør det ...

Tag en voldsom profil billede: Don't look kede (selv om du er). Prøv en funky bund. Spil med kameravinkler: hovedet, diagonal, højt over dit hoved. De fleste kameraer har en farveindstilling, brug den. Prøv en sort og hvidt billede, eller tilføje nogle sjove effekter i en enkel redigering program, bland det op!

Vær spontan: Post nogle af disse oprigtige billeder dine venner har af dig til at grine og have det sjovt. Ikke alene ser du som om du ved har en god tid, men du vil se imødekommende.

White er kedeligt: Tilføj funky skrifttyper og farver. Fed eller kursiv ord for at understrege dem. Ændre skrifttype, gør det rødt, kapitalisere det ... få folk se det!

Tænk gerne de mennesker, du forsøger at tiltrække: De fleste fyre lide sport, hvis du passer og atletisk, så lad dem vide det. Mænd elsker mad, hvis du har lyst til at lave mad, så sig det.

Vær ærlig: Forsøg ikke at være alt for interessant. Vær dig selv, på den måde når du får svar, du ved, at folk er tiltrukket af den virkelige dig. Det gør samtalen lettere, når du ikke behøver at foregive at være en person, du ikke.

Tilføj et video: Det kan være en udvidelse af hvem du er. Et billede er værd 1.000 ord, men nogen kan få en bedre idé om, hvem du er og hvad du kan lide gennem video. Men du behøver ikke være over toppen eller for sexet. Du er altid mere sexet, når du ikke forsøger at være.

?-FDA ????? ???? ???????? ???? ?? ????