søndag den 13. februar 2011

Overraskende Data om Christian Dating


Houston, TX - (MARKED WIRE) - Dec 11, 2006 - ChristiaNet.com (http://www.christianet.com), verdens største kristne portal med tolv millioner månedlige side indlæses, bedt sine læsere til at reagere på en nylig meningsmåling om at kysse, mens dating. Mange af deltagerne enige om, at det er acceptabelt, men det skal være disciplineret. Christian dating bør være omfattet af, hvad Guds ord siger om adfærd. Parret skal drøfte retningslinjer tidligt i forholdet og gøre en indsats for ikke at krydse disse grænser. En af deltagerne sagde: "En af frugterne af den Hellige Ånd er selvkontrol." Det er vigtigt at indse, at din krop ikke er din egen. Det er Guds tempel, og bør behandles derefter. (Http://www.christianet.com/christiandating/)

Ud af 271 respondenter, 134 svarede ja, at kysse er acceptabel, mens dating. Enoghalvfjerds stemte nej, og 66 blev usikker. Mange af de adspurgte, der mente, at det ikke var acceptabelt lavet en punkt, at det er en fristelse, og kan føre til synd. En deltager udtalte, at "Guds Ord siger, at vi ikke bør gøre nogen bestemmelser om kødet." Christian dating adfærd bør omfatte anstændig og ordentlig opførsel. Verden holder øje, og mange kunne vindes blot ved at de Gudfrygtige eksempel at leve et liv ære Ham.

Kommentarer af vælgere, der var usikre mente, at engagement af forholdet bør bidrage til at definere, om kysse er acceptabel opførsel under Christian dating. Men mange af deltagerne understregede også vigtigheden af ikke at lade hengivenhed at komme ud af hånden. Parret skal være ærlige over for hinanden, og hvis de ikke er enige så er de nødt til at tage tid ud og bede om, hvorvidt de er rigtige for hinanden.

Mange mennesker i vores kultur i dag er blevet desensibiliserede til hvad der er rigtigt og forkert. Dette er opstået på grund af den viser, at vi ser på tv, og hvad vi vidne andre gør. Et barn af Gud, må basere deres handlinger på, hvad skriften siger og ikke hvad samfundet siger. Dette er en udfordring i vor verden i dag, men Helligånden vil give os styrke til ikke at give efter for fristelsen, hvis vi er oprigtige om at gøre hvad der er rigtigt. En respondent udtrykte dette kort og meget pænt at sige, »Lydighed og overholdelse af Guds Ord betyder alt."

Holding Hands, Holding Hearts: Gendannelse af en bibelsk Udsigt Christian Dating

Science Of Shopping

Ryska par sjukanm�ler att ha sex