søndag den 18. april 2010

Dating Tips til håndtering af Blind Datoer


Når du går på en blind date er det en god idé at gøre det kort. Gå ud for kaffe eller drinks, på det mest går til frokost. Hvis du holder den dato kort derefter vil der være mindre pres på din date. Dette giver dig mulighed for at anvendelsesområdet hinanden uden at skulle være bekymret om rimeligheden af, hvem der skal betale regningen eller opretholder en lang samtale.

Plan for at gå til et offentligt sted med folk rundt, men ikke for overfyldt eller højt. På denne måde kan du være sikker og har nok privatlivets fred for en samtale, uden at nogen Stemme fik overdøvet. Selvfølgelig er det en god idé at holde sig væk fra din almindelige opholdssteder i fritiden, så du ikke behøver at chatte med dine venner. Fokus kun på det tidspunkt for at lære om ham / hende og hjælpe dig beslutte, om en anden dato er det værd. En kort periode på et sikkert endnu privat sted er perfekt til en blind date.

Opretholde en afbalanceret holdning i din samtale. Må ikke være sarkastisk eller nedladende over for andre. Du ved ikke, hvad din date kan eller ikke kan finde stødende. Plus du vil synes rå og respektløs. Hvis du er en fyr og gør suggestive kommentarer du vil gøre din date meget ubehagelig, og det er usandsynligt at du vil se hende igen. Det er også en god idé at holde sig væk fra kontroversielle holdninger såsom synspunkter eller organiseret religion eller den stat, politik, medmindre du allerede har talt om sådanne ting online eller noget i den, før du opfylder din blind date.

Det vigtigste tip om samtale etikette er at lytte til din date. Stil spørgsmål til lyd interesseret og at få at vide om din date. Forberedelse af en liste med spørgsmål, før hånden kan være en god idé at holde samtalen i gang. Spørg open ended spørgsmål for at lære, hvad de værdi, da dette hjælper dig med at forstå deres kerne. For eksempel, hvad gør du bedst kan lide? Eller hvad gør du brænder for? Eller hvorfor ønsker du din nuværende job? Osv. Hvis du fokuserer på specifikke spørgsmål som f.eks spørge om året brugt et eller andet sted, eller hvor mange ferier han / hun tager, så er der lidt plads til din date at give oplysninger om interesser dem i deres egne ord, så du kan komme til at kende dem bedre.

Husk at holde almindelig høflighed på alle tidspunkter. Hold din mobiltelefon starten, medmindre du er "on-call" i hvilket tilfælde lade din date, at du vil ignorere alle opkald undtagen nødsituationer. Må ikke forvente for meget fra denne dato. Det er en blind date, så det sandsynligvis vil føre til noget, men det kunne medføre, at du gør en god ven eller endda en tilfredsstillende forhold. Men det er bedst at gå ud bare for at have en god tid at få at vide nogen ny, og det er det.

Mit sidste tip til din blind date, er dette: Lav din egen mening om din date. Hvis din ven er indstillingen dig op på denne blind date, ikke stille spørgsmål om din date. Din vens udtalelser kan bias du i den ene eller anden. Det er bedst at forberede dig selv og opfylde dine dato med en ren tavle, så du kan komme til hvordan du føler om ham eller hende. Læs altid top bestseller på relationer og dating, så du er ajour med psykologi af det modsatte køn, så du ikke sabotage dig selv med defekt antagelser. Lær mens du dato, og du vil få den mest sjov og lærerig oplevelse du kan.