søndag den 18. april 2010

Speed dating â € "efter bogen


Du leder efter en partner. Ville du overveje hastighed dating?

For de uindviede er det en indsamling af singler i en bar eller café ©, hvor de får at interviewe hinanden i tre minutter, før en klokke ringer, og alle spiller musikalsk stole, der flytter til den næste position på båndet.

I slutningen af aftenen, dem der føler et glimt af interesse i nogens de har mødt (hvis den tid, kan du stadig passe detaljerne til ansigtet) give deres antal og håber på et opkald.
Det kan få temmelig desperate, efter alt at dømme, men sandsynligvis ikke mere tilbøjelige til at overfladiske domme, tror jeg, end gamle ritualer for at chatte med hinanden op på en bar eller parter og går videre til en anden efter 10 minutter, efter at have erfaret den anden person har kropslugt spørgsmål, en braying grine eller en Front National medlemskort.

Dagens enlige kvinder synes at være parat til at kysse en masse frøer, før de finder deres prins, ellers hastighed dating ikke ville have taget, da det har hele kloden.

En meget bedre indsats, sikkert, er at fremskynde datoen i en dam du kender, er fuld af frøer, som deler en passion for dit, som at læse. "Læs dating" er ved at blive kapret som acceptable, mindre trist og patetisk ansigt hastighed dating â € "og det er holdt i boghandler og biblioteker til at give det tilføjes gravitas.
Formelle regler gør det mindre risikabelt end blot stalking og lunge på dit bytte fra bag en bank af rejsebøger. Hmm .. der er også en slags fantasy værdi til at få ud med en person i et bibliotek. Men jeg sidespring.

Sikkert skulle diskutere litteratur skal luge ud dilettanter, der er bare på udkig efter en anden hak på sengestolpen, eller noget mere dyster, snarere end en levetid lykkeligt læsning his'n'hers Dostojevskij? Ikke nødvendigvis. Dr. Crippen var en ivrig læser, tilsyneladende.
Læs dating indebærer, at der en badge på denne bærer ikke kun dit navn, men også dine favorit bog. Det er så uretfærdigt. Denne ene bog titel har at formidle et komplet øjebliksbillede af din personlighed.

Selv om Desert Island Discs, hvor jeg er overbevist om mange af de valg, der er udtænkt af agenter og PR-folk, du gør i det mindste komme til at vælge otte sange at illustrere, hvordan følsomme, cerebral eller populistisk du er.

Har du indrømme dine affære med sex-og-shopping genre, hvis du vurderes at være en featherhead uværdig videre undersøgelse? Har du afskrive den mand, hvis foretrukne læse er The Silence af Lam? Er det værre end fyr hvis top læse bliver Jordan af eponyme model / hvad?

Det sandsynligvis betyder ikke noget, inden for rimelighedens grænser, hvad de læser. Lakmusprøven er, hvordan unselfconsciously de taler om en bog, om de kan gøre dig til at le på tre minutter flade â € "og om de er villige til at udforske rejse sektion.

sheena.hastings @ ypn.co.uk

Etikette guide giver sleaze tips til posh piger