mandag den 3. maj 2010

Bær A miniskirt, Fly Half-Price


DALLAS - Southwest Airlines, efter fik sorg for at fortælle en ung kvinde hendes outfit var for afslørende til at flyve, er nu ved hjælp af brouhaha som et markedsføringsredskab trick â € "annoncerer en billetpris salg til ære miniskørter.

Flyselskabet fredag tilbudt 23-årige Kyla Ebbert to gratis tur billetter og udsendte en dobbelt-entendre-snøret pressemeddelelse annoncerer â € œskimpyâ € salg billetpriser på $ 49 til $ 109 hver vej, til rådighed i 10 dage.

Ebbert tog hendes sag til â € œThe Dr. Phil Showa € på fredag. Host Phil McGraw læse en undskyldning fra Southwest Chief Executive Gary Kelly under showet, som er planlagt til at luften tirsdag.

Ebbert sagde hun var på en Southwest fly klar til start fra San Diego den 3. juli, når et flyselskab medarbejder spurgte hende til at skifte miniskirt, top og trøje eller stå af.

I et kompromis blev den 23-årige californiske lov til at bo på flyvningen til Tucson, Arizona, efter at have skubbet hende nederdel lidt ned og hendes top op.

Kelly sagde flyselskabet undskyldt over for Ebbert i august og tænkte sagen var overstået. Men i de seneste to uger, Ebbert gik NBCâ € ™ s â € œToday Showa € og var planlagt til at tape en episode af â € œThe Dr. Phil Showa € på fredag til at fortælle hende historie.

Ebbertâ € ™ s konto, og en tilsvarende af en anden ung California kvinde i denne uge førte til, at ugunstige nyhedsdækning og Internet snakke om Dallas-baserede Southwest Airlines Co avis klummeskrivere og bloggere spottede flyselskabet â € "som i 1970'erne sat sit stewardesses i hot pants og betegnede sig â € œThe kærlighed airlineâ € â € "som snerpet.

Så Kelly besluttet at ændre tonen fredag ved at udstede en anden undskyldning til Ebbert â € "selskab formand Colleen Barrett blev sendt til telefonen hende â €" og annoncere en munter billetpris salg knyttet til kontrovers.

Datari Senza Frontiere