onsdag den 15. juni 2011

Jeg har prøvet dating. Hvad nu?


Med julen melodier spiller på en bærbar radio i baggrunden, begyndte oprør.

Gode ​​forbindelser, en tre-årig dating og venskab service til mennesker med sociale handicap, holdt sin første ferie fest. Omkring 15 medlemmer spiste på pizza i fluorescerende-lit kælder Framingham Civic League, deres øjne spændt på god forbindelse stiftere Steve og Marcia Rothenberg.

En mand langsomt løftede hånden. "Hvordan kommer noget sker?" spurgte han. "Det har været et år ... Hvordan kommer vi ikke på, at dating tidspunkt endnu?"

Flere andre ved bordet nikkede indforstået. De havde betalt deres $ 360 indmeldelsesgebyr. Hvorfor havde de ikke fundet romantik?

To kvinder talte om deres frustration med andre dating-tjenester. Én havde lagt ud på en jødisk hjemmeside, men ingen reagerede. De andre havde prøvet speeddating ved flere lejligheder, men til ingen nytte. Og nu gode forbindelser var ikke i orden, enten.

Marcia Rothenberg roligt forklaret, at gode forbindelser ikke garantere noget. Hun sagde, at hun og hendes mand var der for at fremme relationer og træner medlemmerne i deres sociale liv.

Men selv om Rothenbergs ikke viste det, havde deres kunders kommentarer ramte en nerve.

Framingham par, både på fuld tid fagfolk inden for social relationer, der allerede havde været spørgsmålstegn mission deres nonprofit organisation. Kan en dating service, hvis dens medlemmer ikke har de grundlæggende sociale færdigheder, der kræves for at opretholde et forhold?

"Hvad jeg fik ud af denne part var, at de behøvede mere end blot at forbinde op med hinanden," sagde Marcia, en 52-årig socialrådgiver, der tidligere gjorde kunstterapi gennem Holliston offentlige skoler. "De ville gå ud om datoer og ikke ved, hvad de skal gøre."

Så de to har besluttet at opløse gode forbindelser og i stedet oprette en støttegruppe for dem, der har problemer med at danne venskaber.

De planlægger at tjene samme klientel, folk står over for udfordringer fra social angst til Aspergers syndrom, en form for autisme.

Når de grundlagde gode forbindelser, havde deres kolleger i den sociale service og support inden advarede dem ville det ikke fungere. Nogle af dem havde forsøgt at lancere lignende bestræbelser, dog ikke på så ambitiøs en skala som gode forbindelser. De Rothenbergs var pionerer, de vidste ikke lykkedes model til efterfølgelse.

"Vi nåede ud til folk, der havde noget i deres liv," sagde Marcia, "mennesker du passerer i en kaffebar, og de sidder alene."

"Vi troede, at på grund af vores passion for at hjælpe mennesker udvikler forholdet færdigheder, vi var i en unik position til at tilbyde hjælp," sagde Steve, en 54-årig psykolog, der har gennemført behandling grupper for folk med sociale udfordringer i 15 år. "Vi ønskede at skabe lige konkurrencevilkår."

De gjorde det ved at spille matchmaker. De gjorde DVD-optagelser af interviews med nye kunder, opmuntre dem til at åbne op omkring deres interesser. Medlemmer kunne gennemse dvd'er og vælg mennesker, de ønskede at mødes. Den Rothenbergs vil give introduktion, men kun hvis de følte, at parret havde nok til fælles.

På sit højdepunkt, havde gode forbindelser 30 medlemmer. De fleste var mænd, og den gennemsnitlige alder var i midten af ​​30'erne. De fleste havde deltidsjob, sammen med deres forældre betaler deres indmeldelsesgebyr.

De sluttede tænkning gode forbindelser ville være en "magisk kur" for deres forhold elendighed, Marcia sagde.

"Ønsket om at have et forhold er så stærk, og den fantasi var, at vi ville give forholdet uden arbejde," Steve sagde.

Da det viste sig, at arbejdet var for meget for Marcia. "Hun tilbragte 30 timer om ugen på telefonen" rådgivning og berolige kunder, hendes mand sagde. Dette på toppen af ​​hendes faste job.

Den Rothenbergs havde håbet, at rejseselskab ville tjene som en lære hinanden at kende session. De gennemførte en round-robin øvelse med medlemmerne, at få dem bruger 30 sekunder spørge personen ved siden af ​​dem til at afsløre noget om sig selv. Bagefter de blev opfordret til at mingle, men i stedet, de fleste smuttede til dessert tabellen i ryggen.

Steve sagde mange klienter havde neurologiske lidelser, der holdt dem fra picking up på sociale signaler, såsom ansigtsudtryk og kropssprog. De havde problemer med at læse andres følelser.

"Sig en fyr og en pige mødes til middag, og kvinden holder udkig rundt i restauranten, ser på sit ur," Steve forklaret. "Du eller jeg tror måske, 'Hun er ikke interesseret i mig.' De fleste mennesker uden et socialt handicap ville samle op på det. Nogen der har et socialt handicap ville ikke samle op på de finesser. "

Han citerede et eksempel på en kunde, hvis dato ankom sent til middag. Med den tid, hun kom, havde han bestilt og spist sit måltid og var på vej ud. "Ingen havde fortalt ham ellers," Steve sagde.

Den Rothenbergs siger, at deres nye støtte Gruppen vil omfatte undervisning på picking up nonverbale signaler og rollespil.

"Det er baseret på vores overbevisning, at jo mere du hjælper folk til at lære forskellige måder at interagere, som ellers ikke nødvendigvis kommer naturligt til dem, at det hjælper rent faktisk at lette nye veje og forbindelser i hjernen i forbindelse med social funktion," sagde Steve.

Hidtil har kun få god forbindelse medlemmer blev undertegnet den til støtte gruppen.

"Vi leverer en service til en befolkning med sociale udfordringer," sagde Steve. "Vi er ikke forventer det samme svar du ville forvente, hvis du var at tilbyde en tjeneste til en anden befolkning."

Marcia sagde en af ​​deres mål er at hjælpe lægge grunden for fremtiden. De mener en gruppe svarende til gode forbindelser kunne blive en succes, da de rette ressourcer.

Iwould Promesas rechazo gratuito Romance