mandag den 13. juni 2011

Tips til at skabe mere


Når du tænker tilbage på dating du har gjort, de fleste datoer formentlig faldt i OK kategori. Fra tid til anden har du en, der er lige forfærdeligt. Så er der dem, der skiller sig ud som en god og sjov dato. Disse er din "Best datoer". Selv om hvad der udgør disse "bedste datoer 'vil skifte fra person til person, vil visse faktorer være fælles mellem disse bedst datoer. Ved at sørge for at tage den fælles faktorer i betragtning, kan du øge dine chancer for at have en god, sjov datoer ofte.

Den første faktor er kompatibilitet. Hvis du og din date har en god tid, nyder hinandens selskab og har let at gå eller endog spændende samtaler, så du er kompatible. Mange mennesker tror, ​​at de er nødt til at have et romantisk eller seksuelt gnister går ud over det hele at være forenelig. Det er bare ikke sandt. Hvis du får sammen så en god dato er i kortene.

Den næste faktor for en vidunderlig dag er det sted du går til en dato. Det kunne være en enestående begivenhed som en koncert, der er en "once in a lifetime begivenhed". Måske er oprettet en aktivitet for at skabe lidt spænding og gode minder. Det kunne endda være noget så simpelt som en fast food joint, hvis de to af jer har en stor rapport og nyde at tilbringe tid sammen.

En anden faktor er, hvordan din tid går. Hvis du ser tilbage på den dato, og husk et parti eller næsten uafbrudt latter, da det var en stor dag. Dybest set, så længe tiden gik hurtigt, hvilket indikerer du have det sjovt, du havde en god dag. Hvis den tid, trækker, ja, bedre held næste gang.

Så længe du har en god tid og ønsker ikke du lavede noget andet så din date er god nok. Smide nogle store aktiviteter og spillesteder (som den i en menneskealder koncert), så vil du have en stor dating historie, som du kan se tilbage på, når tider synes langsom eller du kæmper med din partner. En lille indsats, og de fleste af din dating oplevelse kan være mindeværdig.